Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen GAIA en GAIA Online?

GAIA House of Yoga is de Yogaschool van Almere en omstreken. Hierbij gaat het om de fysieke yogaschool aan de Giraffeweg 10 in Almere-Buiten. GAIA House of Yoga Online is het online yoga platform. Deze twee websites staan los van elkaar. Er is daarom voor beide websites een unieke inschrijving nodig met je persoonlijke inloggegevens. Je inloggegevens voor de yogaschool zijn dus anders dat voor deze website.

GAIA House of Yoga

Bij GAIA House of Yoga in Almere kun je je aanmelden voor het volgen van fysieke yogalessen in de studio. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk door de maatregelen omtrent het coronavirus.

GAIA House of Yoga Online

Bij GAIA House of Yoga Online kun je tijdens deze crisis gratis yogalessen volgen, meditaties volgen, interessante blogs lezen en nog veel meer. Alle lessen zijn dus voor iedereen! Hiervoor dien je eerst een account aan de maken. Dus je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig voordat je de video's kan bekijken. 

Bevestigingsmail

Ben je nieuw op deze website en heb je je ingeschreven? Dan ontvang je een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail dien je je e-mail adres eerst te verifieren voordat je de videos kan bekijken. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan even in spambox. 

Kan ik de videos altijd bekijken?

Met jouw persoonlijk account bij GAIA House of Yoga Online kun je ten alle tijden alle videos terugkijken. Vond je een les fijn? Dan heb je de mogelijkheid om deze nog veel vaker te doen! Super toch?

Ik wil ook graag online lessen geven 

Op dit moment zijn wij niet opzoek naar nieuwe docenten. Je kunt wel je CV mailen naar [email protected]. We zullen dan wanneer we weer opzoek zijn naar nieuwe kandidaten contact met je opnemen. Wil je graag doorstuderen? Dan kan ook bij GAIA. Wij bieden de 4-jarige Raja opleiding aan. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met bovenstaand mail adres. 

 

 

 

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Oh jee! Kan gebeuren! Wanneer je een nieuw wachtwoord wil instellen kun je dat doen via de 'Wachtwoord vergeten' functie die aangegeven wordt bij het het inlogvenster. 

Zijn de videos altijd gratis?

In deze tijd van de coronacrisus zijn alle video's voor iedereen gratis te bekijken. In de toekomst zullen wij bekijken of wij dit door zullen zetten of dat wij hier een vergoeding voor gaan vragen.